Assos Caz Maz’a sayılı günler kaldı

1 Temmuz – 2 Temmuz tarihlerinde Kozluyalı’da 247 organizasyonuyla gerçekleşecek Assos Caz Maz, katılımcılara iyi ve çeşitli müzik, muhteşem deniz ve doğanın yanı sıra, diğer yan etkinlikleriyle özel deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

Festivalde 2 gün boyunca denizin, kumun ve güneşin tadını çıkaracak olan katılımcılar gün içinde çeşitli atölyelere katılabilecek, kurulan masalardan alışveriş yapıp, happy hour’da Serenay Alkan’ın müziği eşliğinde dans edebilecekler. Gün batımıyla başlayacak programda ise sadece caz değil, farklı müzikal seçkisiyle canlı müziğin tadına varabilecekler.

Büyüleyici sesi ile Güneş Özgeç, besteci ve söz yazarı İdil Meşe’e eşlik edecek olan multi-instrümantalist Jesper Poelke ve ülkemizin cesur caz gitaristlerinden Bilal Kahraman ilk günün konukları olacak.

Festivalin ikinci gününde ise, vokal, çello ve gitardan oluşan Asena Akan Contempo, kendine has vokal tavrı ve ses rengiyle Deniz Taşar ve piyanist Adem Gülşen, farklı tarzları bir arada barındıran vokaliyle dikkat çeken Özge Ürer ve setin başında Reggae üstadı C Fyah sahnede olacak.