Komedi Kulüp by Brothers’ta yeni konsept günler

Komedi Kulüp by Brothers, yeni sezona sürprizlerle merhaba dedi. Komedi dünyasının yükselen isimleri ve caz müziğin ustalarına da ev sahipliği yapacak olan Komedi Kulüp by Brothers, salı akşamları yükselen komedyenlerin, perşembe akşamları ise caz müziğin başarılı sanatçılarının sahne alacağı zengin bir program sunuyor.

İstanbul Nişantaşı’nda bir mikrofonun ardında dünyanın eğlencesini vadeden Komedi Kulüp by Brothers, yeni sezona heyecan verici yeniliklerle merhaba dedi. Tiyatro performansları, stand-up gösterileri ve akustik konserlere ev sahipliği yapan Komedi Kulüp by Brothers, bu yıl iki farklı konsept ile hem komedi tutkunlarına hem de caz severlere eğlence dolu bir sezon vaat ediyor.

‘Şaka gibi Salı’ Konsepti ile Yükselen Komedyenler

Komedi Kulüp by Brothers, Bengi & Sarp Apak, Deniz Göktaş, Baturay Özdemir, Melikşah Altuntaş’ın stand-up gösterilerinin yanı sıra bu sezon yeni yeteneklere alan açma hedefiyle salı akşamları sahnesini ‘Şaka gibi Salı’ konsepti ile yükselen komedyenlere ayırıyor. Her salı akşamı Komedi Kulüp by Brothers sahnesi, Türkiye’nin yetenekli ve gelecek vadeden komedyenlerini ağırlıyor. Özge Özel, Akın Aslan, Sergen Deveci, Buse Sinem İren, Emre Günsal gibi isimler sahnede seyirciyle buluşma imkânı buluyor.

Perşembe Akşamları Caz Ritmleriyle Canlanıyor

Her perşembe akşamı ise mekânın atmosferi caz müziğiyle dönüşüyor. Komedi Kulüp by Brothers sahnesinde gerçekleştirilen ‘Caz Yapan Perşembe’ konsepti ile Kerem Görsev, Ferit Odman, Solanch De La Rosa ve Selen Beytekin’in aralarında olduğu usta müzisyenler sahnede unutulmaz performanslar sergiliyor. Sanatseverler Komedi Kulüp by Brothers’ın şık ambiyansında zengin program içeriğiyle sanat dolu bir sezona tanıklık ediyor.