Wes Anderson’dan yine ‘Şampiyonlar Ligi’

Wes Anderson’ın Haziran ayında vizyona girecek filmi ‘Asteroid City’nin fragmanı yayınlandı. Film yıldızlar kadrosuyla adından söz ettiriyor.

Asteroid City

Wes Anderson’ın yeni filmi ‘Asteroid City’nin fragmanı yayınlandı. Haziran ayında gösterime girecek olan film, yaz dönemi için bir hayli iddialı.

Wes Anderson’ın senaryosunu Roman Coppola ile birlikte kaleme aldığı ‘Asteroid City’ romantik komedinin yanı sıra dram öğelerini de barındırdığı açıklandı.

Prömiyerini Mayıs ayında 76. Cannes Film Festivali’nde yapacak olan filmin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Adeta Şampiyonlar Ligi gibi

16 Haziran’da ABD’de gösterime girecek olan ‘Asteroid City’ filminin oyuncu kadrosunda Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Matt Dillon, Willem Dafoe, Margot Robbie ve Jake Ryan gibi isimler yer alıyor. Wes Anderson için olağan sinemaseverler için heyecan uyandırıcı olan kadroyla ortaya nasıl bir yapım çıkacağı büyük merak konusu.

‘The French Dispatch’ seyirciyi ikiye bölmüştü

Wes Anderson’ın geçen yıl gösterime giren ve yine bir yıldızlar topluluğu olan filmi ‘The French Dispatch’ büyük heyecan yaratmıştı. Fransız derginin ekseninde gelişen hikâyenin altında tıpkı ‘Asteroid City’de olduğu gibi Wes Anderson ve Roman Coppola imzası vardı.