‘Salon’ 5 Mart’ta geri dönüyor

5 Mart’ta Beyoğlu’ndaki evinde kapılarını açacak olan Salon, sanatın her alanına yer ayırırken takipçilerine de şimdiden ajandalarına alacakları dopdolu bir program sunuyor. Salon’un yeni sezon konserlerinin biletleri 16 Şubat Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışın ardından 18 Şubat Cuma günü satışa çıkıyor. 12 yıldır iyi müzik severlerin buluşma noktalarından biri olan Salon, 2022’de +1’in desteğiyle programına kaldığı yerden devam […]

5 Mart’ta Beyoğlu’ndaki evinde kapılarını açacak olan Salon, sanatın her alanına yer ayırırken takipçilerine de şimdiden ajandalarına alacakları dopdolu bir program sunuyor. Salon’un yeni sezon konserlerinin biletleri 16 Şubat Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışın ardından 18 Şubat Cuma günü satışa çıkıyor.

12 yıldır iyi müzik severlerin buluşma noktalarından biri olan Salon, 2022’de +1’in desteğiyle programına kaldığı yerden devam ediyor. Salon yine hem Türkiye hem de dünyadan alternatif müziğin başarılı isimlerini ağırlıyor. Mart ayında başlayıp mayıs sonuna kadar sürecek konserlerde Salon Kit SebastianSeafretPalmiyelerJakuziOther LivesIslandmanGhostly KissesNoga ErezLola Marsh ve Jonathan Bree‘yi ağırlayacak.

Salon’un yeni sezon programının biletleri 18 Şubat Cuma günü saat 10.30’da passo.com.tr ile İKSV ana gişeden (pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) genel satışa açılacak. Öğrenci bileti fiyatları ise Eczacıbaşı Genç Bilet projesi kapsamında 10 TL olacak.